Arculat tervezés

Az arculattervezést mindig egy személyes találkozóval célszerű indítani. Átbeszéljük, hogy pontosan mivel is foglalkozol, ki a célcsoportod, akiket meg szeretnél szólítani. Van-e elképzelésed, vagy egy adott irány, amit az arculatoddal szeretnél kifejezni. Mi kitaláljuk és szakmailag megvalósítjuk mindezt. Először skicceket, rajzokat kapsz tőlünk, vagyis különböző verziókat mutatnunk, majd egy elköteleződést követően, ha megvan a konkrét irány, akkor kerül sor a részletes kidolgozásra, színezésre. A végső képi világot addig csiszolgatjuk, amíg tökéletes nem lesz.

Nem kell megijedni, ha nincs elképzelésed, nem tudod pontosan, mit szeretnél látni. Ez legyen a mi dolgunk! Bízz a fantáziánkban, a szakértelmünkben! Törekszünk arra, hogy azt kapd, amit megálmodtál. Nem biztos, hogy könnyű menet lesz, de tudnod kell, hogy mindent meg fogunk tenni Érted, hogy a vállalkozásodat és magadat is úgy képviseld, ahogy azt Te magad is elvárod.

Ha elkészültünk, akkor jöhet a következő lépés.

 

Weboldal készítés

Tudjuk, hogy ki vagy, megismertünk Téged, a termékedet vagy szolgáltatásodat, és meg tudjuk fogalmazni, hogy ezeket milyen módon szeretnéd a nagyközönség elé tárni. Sok a lehetőség, de lépésben kell haladni.

A meglévő információk alapján elkészítjük a weboldalhoz tartozó specifikációt, amelyben részletesen szerepel az oldal felépítése, elvárt működése. Ez olyan mint egy Brief, ahol megannyi kérdés után a válaszokat összegezve látod a honlapod "forgatókönyvét". A specifikáció szolgál majd alapul a fejlesztés költségtervének is. Mivel az általunk megadott árajánlat az elmondottak alapján történik, ezért figyelembe kell venni, hogy amennyiben eltérünk a specifikációban leírtaktól -mert természetesen el lehet térni-, akkor egy új kiegészítő projekttel kell kalkulálni, melynek valószínűleg többlet költsége lesz. Például: az elején azt gondoltad, hogy a weboldaladon nem fogsz híreket megosztani, ezért a fejlesztésnél nem számoltuk ennek az elkészítési költségét, viszont menet közben meggondoltad magadat. Nincs miért aggódni, ez természetes. Milyen jó lenne, ha mindig biztosan tudnánk, hogy mit is szeretnénk, de ilyen az élet, megoldjuk!

A weboldalad fejlesztői felületén tudod végigkövetni, hogy mikor, milyen változás történt, mi az, amin még módosítani kell. Ha van például egy kép, amit úgy gondoltál, hogy illik a szöveged mellé, de az összhatást látva már nem tűnik jónak, akkor szólsz és cseréljük. Szóval ez olyan, mint egy látványkonyha, ahol be lehet látni, hogyan készítik el az ételünket. Ilyen egyszerű.

 

Nyomda

Az elkészült arculati elemek -mint logo, névjegykártya design, céges levélpapír, e-mail aláírás- után a nyomdai termékeket elkészítjük a megrendelt minőségben és mennyiségben, majd ezek szállításra kerülnek.

A STARTUP OKOS MENÜ csomagba alapvetően a névjegykártya tartozik bele, de ezen felül lehet céges levélpapír, szórólap, prospektus, molinó, flyer, roll up, tábla, matrica - éppen mire van szükség.

Elmehetünk a minőségibb irányokba, mint dombornyomott névjegykártya, ami a papír síkjából kiemelkedve teszi exkluzívvá a megjelenést, és egyben a megítélést a partnered szemében. Vagy a prégelt névjegykártya, amikor nyomóforma segítségével különböző színű fóliát viszünk fel a papírra, ha szükséges kicsit bele is nyomva annak felületébe, így igazán szép terméket kapunk. Az aranyozott vagy ezüstözött betűk ezzel a módszerrel készülnek. Vagy a két eljárást vegyítjük, vagyis először prégelünk, majd dombornyomjuk. Az eredmény? Egyedi.

 

Ajánlatot kérek