kisarculat tervezés arculat tervezés logotervezés

| Kategória: Blog | | Találatok: 7029

Ha új céget, induló vállalkozást tervezel, szükséged lehet logóra, arculat kialakítására, névjegykártyára, weboldalra stb...nálunk jó helyen jársz! Persze már meglévő cég esetén is eljön az idő a megújulásra, ahogy történt ez a Fénymánia Lámpabolt esetében is. Az ő példájukon keresztül mutatjuk, miként megy nálunk a logótervezés.
Ilyen volt a korábbi logó és névjegy, amelyet tervező grafikus kolléganőnk újragondolt. Jól meg kell ismerni az adott céget, érdemes személyes megbeszélést folytatni a tervezés előtt, tisztázni a célokat, célcsoportot, hogy milyen érzetet váltson ki az elkészülő logó ésatöbbi. A logó típusát is meg kell határozni (szöveges, ikonikus vagy vegyesen mindkettő), majd mindezek után készül néhány skicc.Szerencsénk volt, az ügyfélnek tetszett az első kör, így újabb vázlatokra nem volt szükség, csak jobban ki kellett dolgozni a választott rajzot. Színeket is javasoltunk.Az ügyfél még némi alakítást kért és meg is született a végső verzió, amely már az új névjegyen szerepel. Természetesen a kívánt formátumokban adjuk át és mutáljuk webre, levélpapírra, amire szükséges. A szolgáltatás ára attól függően változik, hány körös a tervezési folyamat. Ismerkedjünk meg, ötleteljünk együtt, és ha szimpatikus az első körös vázlatok valamelyike, megegyezünk az árban is!

Kérj bővebb információt szolgáltatásunkról: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.