dombornyomott dombornyomás névjegykártya kreatív papíron prégelt névjegykártya karton névjegykártya névjegykártya kartonpapíron színes névjegykártya aranyozott névjegykártya prégelés

| Kategória: Blog | | Találatok: 11568

Környezetbarát, időtálló, egyedi. Legfőbb jellemzői egy vastag kartonpapírra nyomott névjegynek.


Ha az újrahasznosított papírra gondolunk, elsőre adja magát az általam csak indusztriálnak nevezett vonal, vagyis a természetes barna papíron sima fekete vagy fehér szöveg.De ennél sokkal több a variációs lehetőség, hiszen színezett rétegelt papírt is lehet választani sőt, mindkét oldala lehet más színű ugyanannak a papírnak, így még látványosabb a végeredmény. Egyik alábbi példánkon fehér alapon sárga színű a felirat (név, titulus, elérhetőség), majd a hátoldalon ennek inverze, sárga alapon fehér logó.A kartonon és a kreatív papírokon jól mutat az arany, ezüst vagy egyéb fémes árnyalat. Az egyébként is vastag papíron további 3D hatással erősíthetünk, a feliratok, logó homorúan is megjelenhet, ráadásul át sem üt a másik oldalon.Mindezeken felül az éleket is lehet külön színezni -akár házi módszerrel-, így igazán vagány végeredményt kapunk. Hogy mennyibe kerül mindez? Már 25-30 ezer forinttól számolható, a munka összetettségétől függően. De a dombornyomáshoz vagy aranyozáshoz használt klisét csak egyszer kell legyártatni, utánnyomásnál így jelentős megtakarítás érhető el. Sőt, egy ilyen klisével nyomhatunk ajándéktasakra, határidőnaplóra, naptárra... cégesíthetünk vele szinte bármit.

Amennyiben elnyerte tetszésed a karton névjegykártya ötlete, keresd a Vizuál Műhelyt! Pinterest oldalunkon a fentieken túl további ötleteket is találsz.