színes kétoldalas névjegykártya olcsó névjegykártya kisarculat tervezés arculat tervezés hasznos névjegykártya ötletes névjegykártya

| Kategória: Blog | | Találatok: 15913

Ha már kialakult arculata van egy cégnek, érdemes azon arculati elemeket használni a névjegyen is. Viszont egy induló vállalkozásnál nagy fejtörést okozhat, hogy miként jelenjen meg a vásárlói előtt. Képzett grafikussal érdemes legalább egy ún kisarculatot terveztetni: logó, névjegy, bélyegző, céges levélpapír és boríték.

Ha egy varrónő vagy bébiszitter nem is akar magának sajátweboldalt és a céges levélpapír is fölösleges számára, a névjegykártya azért még hasznosnak bizonyulhat. Persze itt jön a kérdés, hogy mi, hogyan szerepeljen rajta, milyen legyen a színe, és mivel lehetne feldobi, emlékezetessé tenni? A megoldás kulcsa a grafikus, de néhány ötletet szeretnék én is mutatni a Pinterestről.
Ezúttal kifejezetten kis költségű, színes, kétoldalas névjegyeket válogattam, melyhez hasonlókat a Vizuál Műhelytől is rendelhetsz, darabját már 21 forinttól!

szines névjegykártyák

Az alábbi pasztell remekművek pedig színviláguk miatt igazán emlékezetesek. A rózsaszín erősíti a cukor utáni vágyat, így egy sütibolt számára tökéletes. A kék árnyalatai közül pedig szinte minden szakma képviselője tud választani.A sárga szín energiát sugároz és ösztönzi a kreativitást, fekete-fehér közegben egy kis sárga igazán vagány választás. Ugyanígy a piros, mely azonnal magára vonja figyelmünket.Egy jó szín, némi ötlet, és már kész is az egyedi névjegykártya! További ötletekért keresd fel Pinterest oldalunkat, a konkrét tervezésben, gyártásban pedig partnered a Vizuál Műhely.