egyszerű névjegykártya névjegykártya kreatív papíron vintage névjegykártya fekete névjegykártya névjegykártya papírok elegáns névjegykártya prégelt névjegykártya

| Kategória: Blog | | Találatok: 13774

Matt fekete papíron fényes fekete felirat, kartonpapírszerű lapon sima fekete vagy fehér betűk...az egyszerű, de nagyszerű névjegykártya szerintem ilyen.

A papírválasztás jelentősen befolyásolja a végtermék küllemét. Vagy műnyomó papírra vagy kreatív papírra szokták nyomtatni a mini cégért. Az előbbi lehet fehér vagy színre nyomott, matt vagy fényes.
A kreatív papír valamivel költségesebb, de a végeredmény különlegesebb lehet. Mutatok néhány Pinterest-ötletet, amelyek az egyszerűség jegyében készültek, mintha csak egy doboz oldalára skiccelték volna az elérhetőségeket. Mégis mutatósak, pláne ha egy feltűnő szín is megjelenik rajtuk.Az ún. kartonbarna alap nem egyenlő a vintage stílussal, vagyis még egy hentesnek is jól állhat. :) Persze néhány szakmához kifejezetten illik a barokkos, csipkés vonulat, ami megoldható műnyomó és kreatív papíron is.Az elegancia és a titokzatosság elegye pedig a fentebb említett matt fekete papír, fényes fekete vagy dombornyomott felirattal. Az ugyanezen elven működő "fehér a fehéren" viszont egészen más üzenetet közvetít. A színekkel, vagy jelen esetben a színtelenséggel játszani érdemes tehát, éppúgy mint a papírfajtákkal! Ahogy többször említettem már, az egyedi nem feltétlen drága, különleges elkézpeléseidhez is partner lehet a Vizuál Műhely!